Skip to main content

Ah, de zoete geur van rijke mensen die vechten om geld! Kevin Costner, onze Robin Hood, die ineens niet meer wil delen. Ironisch, niet? Kijk, als de jackpot van je leven besluit dat het leuker is zonder jou, dan is alimentatie net zoiets als een nekschot met een gouden kogel. Lekker dan.

Nu zitten we hier, met popcorn op schoot, te kijken naar hoe twee volwassenen de diva uithangen over wie wat krijgt. Zijn we serieus zover gekomen dat we ons vermaken met miljonairsmisère? Ja dus. Want laten we wel wezen, niks smaakt zoeter dan het zout van de tranen van de elite.

Hier is een fun fact voor je: gemiddeld gezien kost een scheiding in de VS meer dan een nier op de zwarte markt. Maakt je wel even aan het denken, hè? Gooi er wat alimentatie bovenop en je hebt een perfect recept voor een financiële fata morgana.

Dus daar staan ze dan, Kevin en zijn aanstaande ex, te touwtrekken over wie de hond krijgt en wie veroordeeld wordt tot een leven van luxe ellende. Ondertussen zit de rest van de wereld op de eerste rij, smullend van elk detail. Want, laten we wel wezen, als je rijk en beroemd bent, is je privéleven net zo privé als een Kardashian op Instagram.

In een wereld waar mensen vechten om te overleven, vechten zij om wie de vakantiehuisjes krijgt. Het is als kijken naar een autocrash in slow motion, met champagneglazen in de hand. Proost, op de misère die ons verbindt. En Kevin? Die leert hopelijk dat delen soms meer kost dan je lief is.

Bron: NU.NL – Scheiding Kevin Costner rond na onenigheid over alimentatie