Skip to main content

Dus Gisele Bündchen heeft haar modellenvingers nu gewikkeld rond de zweetband van haar zoon’s jiujitsutrainer. Talk about going from catwalk catfights to dojo dramas. Dat is ongeveer net zo voorspelbaar als dure sjaals bij een Starbucks-bijeenkomst van huisvrouwen met te veel tijd en te dichte creditcards. En weet je wat? Het is niet eens origineel. Over Hollywood clichés gesproken! Alsof we nog nooit eerder een rijkeluis vrouwtje zagen rondsnuffelen in de personeelskantine.

Deze chick heeft niet alleen de ballen om de mantra ‘liefde kent geen grenzen’ opnieuw te definiëren, maar ze slaat ook hard. En niet op de goede ‘iedereen houdt van een underdog’ manier. Meer in de stijl van: “Ik zet je op de mat voordat je ‘grappling’ kunt zeggen”. Oops, blijkbaar heeft Gisele’s hart een nieuwe workout routine gekozen en het is dodelijker dan een double espresso shot voor je cholesterol.

Laten we dit even in perspectief plaatsen. Volgens de statistieken van complete nonsens is er een grotere kans dat je een verloren sok terugvindt dan dat dit soort relaties slagen. Maar hey, wie zijn wij om liefde te beoordelen? Vooral als deze zich afspeelt in een mix van zweet en achterovergegooide chokes. Zie het als een reality-check met een chokehold toegevoegd. Gratis en voor niets.

Dus daar heb je het, Gisele’s nieuwste capriool. Het is een soort van grappig, zeker ongepast, en absoluut de soap die niemand nodig had, maar iedereen over zal praten. Want als je dacht dat jouw liefdesleven een puinhoop was, maak dan ruimte op de bank. Gisele’s knuffeltechnieken buiten de matten geven ons een gloednieuw niveau van “wacht, wat?!” oncomfortabel. Maar ja, liefde in de tijd van de chokehold, nietwaar?

Bron: NU.NL – Gisele Bündchen heeft relatie met jiujitsutrainer van haar zoon