Skip to main content

Als Ellie Goulding’s huwelijk een nummer was, zou het waarschijnlijk op de laatste plek staan in een Spotify-afspeellijst getiteld ‘Liefdesliedjes die je herinneren aan het genadeloze slagveld dat relaties zijn’. Ja, dames en heren, het sprookje is uit. Net als je dacht dat liefde misschien, héél misschien, meer inhield dan alleen strategisch geplaatste Instagram-posts en het uitwisselen van voorwaardelijke genegenheid, bevestigen Ellie en haar ex dat het moderne huwelijk net zo stabiel is als de gemiddelde persoonlijkheid op Twitter.

Hier hebben we het: een huwelijk sneller uit elkaar dan de tijd die nodig is om je te realiseren dat je de naam van je Tinderdate bent vergeten. En wat hebben we geleerd? Dat liefde net zo dood is als de carrière van elke Reality TV-ster die denkt dat een enkel seizoen op de ‘Bachelorette’ gelijk staat aan een levenslange A-lijst status. Ellie Goulding gaat de geschiedenis in als de zoveelste ster die laat zien dat sprookjesprinsen net zo echt zijn als kabouters, unicorns en klantenservices die hun beloftes nakomen.

Laten we het feest compleET maken door te wijzen op het feit dat de gemiddelde levensduur van een banaan langer is dan de spanningsboog van menige celeb-relatie. Wie had dat gedacht? Misschien moeten we maar beginnen met bananen uit te nodigen voor liefdesadvies in plaats van naar verliefde ballades te luisteren.

Kortom, Ellie’s liefdesleven is het perfecte voorbeeld dat het huwelijk net zo verouderd is als de diskette. En de moraal van het verhaal? In de wereld van glitter en glamour, waar trouw staat voor ’tot de roddelbladen ons scheiden’, is het enige wat eeuwig duurt waarschijnlijk je Netflix-abonnement. Ellie, volgende keer misschien sneller swipen dan ja zeggen. Draai het volume van je vrijgezellenleven omhoog en herinner jezelf eraan: beter alleen dansen op je eigen beat dan gesleept worden door een one-hit wonder romance.

Bron: NU.NL – Huwelijk zangeres Ellie Goulding is voorbij: ‘Al een tijdje uit elkaar’