Skip to main content

Kijk aan, Wendy Williams heeft de diagnose dementie gekregen en haar reactie is net zo verrassend als een veganist die zijn liefde voor tofu nog eens bevestigt, overweldigend dankbaar. Wow, trakteer ons nog eens op een open deur, Wendy. De ironie knalt harder dan de doffe dreun van je gemiddelde realityshow. Wat is de volgende stap? Blij zijn met belastingaanslagen omdat het betekent dat je nog leeft?

De ondersteuning die ze krijgt, kun je vergelijken met het enthousiasme van een puber die zijn kamer moet opruimen. Laten we wel wezen, de hype rondom de gezondheid van beroemdheden begint zo uitgemolken te raken dat zelfs de koeien er depressief van worden. Wendy’s ‘dankbaarheid’ is net zo authentiek als het haar op het hoofd van een Barbiepop.

Nu even een losgeslagen feit ertussen gooien om deze humoristische hel nog wat warmer te stoken: wist je dat er meer mensen zijn die een selfie nemen met hun ontbijt dan dat er mensen zijn die daadwerkelijk weten hoe ze een ei moeten koken? Geen wonder dat Wendy zich overweldigd voelt; onze prioriteiten zijn zo scheef als de toren van Pisa op een slechte foundation dag.

Laten we ook niet vergeten dat het hele concept van ‘dankbaar zijn’ in de showbizz zo diep is als een pierenbadje. Wendy, wij zijn net zo ‘overweldigd’ door jouw dankbaarheid als dat we verrast zijn wanneer we ontdekken dat er water nat is.

Dus, terwijl Wendy zich wentelt in een zee van steunbetuigingen, laten we niet vergeten dat het allemaal zo voorspelbaar is als de plot van een soapserie. Schokkend? Alleen als je nog steeds denkt dat reality-tv ‘echt’ is.

Bron: NU.NL – Wendy Williams dankbaar voor steun na diagnose dementie: ‘Overweldigend’