Skip to main content

Ah, dus de appel valt niet ver van de sterrenhemel, of in dit geval, ver van de gouden kooi van Taylor Swift. Wie had dat gedacht? Taylor, het lieflijke zangeresje dat met haar gitaar hartjes sneller liet kloppen, heeft blijkbaar een papa die niet alleen in staat is hartjes te breken, maar ook gezichten. Nou ja, als we de beschuldigingen van een zogenaamd mishandelde Australische fotograaf moeten geloven.

Is het niet ironisch? Taylor, die de wereld laat smelten met haar liefdesliedjes, terwijl haar ouwe heer overkomt als een personage rechtstreeks uit een aflevering van ‘Cops’. Misschien is ‘Shake It Off’ niet alleen een vaststellende mantra voor gebroken harten, maar ook voor blauwe plekken? Nou, dat zou pas een plottwist zijn.

En weet je wat nog straffer is? Deze hele circusact komt precies op het moment dat Taylor weer eens een nieuwe plaat op de markt gooit. Toeval? Of gewoon een briljante marketingstunt van de Swifts om ‘All Too Well’ weer bovenaan de hitlijsten te krijgen? “Sorry liefje, ik moet even een fotograaf een knal verkopen, anders halen we de headlines niet.” Klinkt als iets rechtstreeks uit een slechte realityshow, maar hey, wat weten we nou helemaal?

Als je erover nadenkt, is het ook een soort poëtische gerechtigheid. Decennia lang heeft de paparazzi sterren geterroriseerd met hun flitsende camera’s en nu krijgen ze letterlijk een pak slaag terug. Misschien moet dit gewoon een nieuwe sport worden: Celebrity Ouders VS Paparazzi. Kijkcijfers zouden door het dak gaan.

Maar goed, laten… Nee, dat gaat er niet komen. Wat we wel weten: in de sterrenwereld schijnt de zon altijd een beetje feller, maar blijkbaar heeft de familie Swift de memo niet gekregen dat je niet je vuisten moet laten regeren in plaats van je sterrenstatus. Ach ja, iedereen heeft zo zijn hobby’s, toch?

Bron: NU.NL – Australische fotograaf beschuldigt Taylor Swifts vader van mishandeling