Skip to main content

Ah, Josh Hartnett en Tamsin Egerton, de fabriek lijkt maar niet te stoppen. Vier kinderen al. Kun je het geloven? Nee, serieus, vier. In een wereld waar de gemiddelde reproductieinspanning eindigt bij een selfie versierd met een kind voor de likes, gaan deze twee Hollywood-dwazen voor een eigen voetbalteam. Want wie heeft Netflix nodig als je je eigen real-life sitcom kunt produceren, compleet met alle hormonale highs en sleepless night-lows?

Laten we even de olifant in de kamer benoemen: vier kinderen in deze economie? Nou, Josh en Tamsin, gefeliciteerd met het bereiken van ‘level expert’ in de Parenting Simulation Game, terwijl de rest van ons struggelt met het in leven houden van een paar kamerplanten. Hebben jullie een geheime geldboom ofzo? Delen is lief, hoor.

Het lijkt wel alsof ze elke keer de jackpot winnen in de genetische loterij. Want kom op, we weten allemaal dat deze kiddo’s met zulke genen straks de catwalks en zilveren schermen domineren, terwijl wij, gewone stervelingen, op brakke zondagen door hun perfecte leven scrollen, ons afvragend waar het allemaal misging.

Maar laten we hopen dat met deze nieuwe toevoeging aan Team Hartnett-Egerton, het duo eindelijk besluit dat hun thuis niet langer een kinderproductiefaciliteit is, maar gewoon… een thuis. Misschien kunnen ze nu hun focus verleggen naar iets minder uitputtend. Zoals de wereld veroveren of zo. Moet lukken met hun privélegertje.

En voor ons, de rest, blijft er niets anders over dan te applaudisseren voor hun vruchtbaarheidstriomfen en terug te keren naar onze doodgewone, kinderloze of 1.5-kinderen levens, waar het hoogtepunt van de dag is als de WiFi-snelheid boven verwachting presteert. Proost, Josh en Tamsin. Jullie winnen. Wij verliezen. Bedankt voor de reminder.

Bron: NU.NL – Josh Hartnett en Tamsin Egerton hebben vierde kind gekregen