Skip to main content

Hoe gaat Trump zijn boetes van ruim een half miljard dollar betalen, als bijna al zijn geld vastzit? Eenvoudig! Door een nieuwe realityshow te lanceren: “Who Wants to Bail Out a Billionaire?” waarin hij elke week nieuwe wanhopige investeerders huilend aan zijn gouden troon laat smeken. Serieus, dit wordt de grootste cash cow sinds hij probeerde groen haarverf te verkopen aan kabouters.

Laten we niet vergeten dat de man meer ontsnappingsroutes heeft dan een Mexicaanse drugsbaron. Zijn financiële situatie is zo krap dat hij wellicht moet overwegen om zijn eigen ego te verpanden. Kwestie van een kleine aderlating. Maar wie zijn we om te oordelen? Iedereen heeft wel eens een slechte paar eeuwen, nietwaar?

En laten we wel wezen, gezien het feit dat Amerikanen in 2017 meer geld uitgaven aan Halloween-kostuums voor hun huisdieren dan het totale budget van de NASA, is het betalen van een half miljard voor Trump een kwestie van prioriteiten stellen. Misschien kan hij een GoFundMe starten: “Help een verdwaalde miljardair zijn zakgeld terugvinden”. Doel: 500 miljoen. Perk: Een gesigneerde MAGA-pet (echtheid van de handtekening niet gegarandeerd).

Maar laten we de ernst van de situatie niet onderschatten. Trump staat bekend om zijn vermogen om geld te laten verdwijnen sneller dan ethiek in de politiek. Hij zal waarschijnlijk proberen de boetes te betalen met dezelfde efficiëntie waarmee hij Amerika “great again” heeft gemaakt – oftewel, verwacht binnenkort een flink tekort.

In alle ernst, de enige vraag die écht telt: Zullen de boetes betaald worden vóór of na de hel bevroren is? Mijn geld zit op het laatste, maar he, wie ben ik om te gokken?

Bron: GOOGLE NEWS – Hoe gaat Trump zijn boetes van ruim een half miljard dollar betalen, als bijna al zijn geld vastzit?