Skip to main content

Wat een wereldnieuws, Yvonne Coldeweijer is haar zwangerschapskilo’s kwijt. Gooi de confetti maar in de lucht, want dit is hét moment waarop we allemaal hebben gewacht, toch? Nee dus. Hou je vast, daar komt het: niemand geeft eigenlijk een stuk fruit om die paar kilo’s minder of meer op Yvonne’s weegschaal. Het echte dieptepunt? Dat ze zich ‘echt ellendig’ voelde. Serieus, wie voelt zich nou niet zo na een hele zak chips naar binnen te hebben gewerkt terwijl je de Instagram-feeds van Victoria’s Secret modellen doorscrolt?

Maar laten we de champagnekurken knallen en een parade organiseren, want Yvonne is, hold your horses, weer slank. Wat een prestatie in een wereld waar de meesten van ons moeite hebben om überhaupt uit bed te rollen. Ze heeft vast geen moeite gespaard om dit te bereiken, anders dan, je weet wel, de gebruikelijke methodes: personal trainers, designerdiëten, en waarschijnlijk een paar ritjes naar de kliniek voor wat ‘natuurlijke aanpassingen’.

O, en laten we vooral niet vergeten het grootste slachtoffer in deze hele saga: de schaal. Het arme ding heeft waarschijnlijk meer actie gezien dan de gemiddelde Nederlander in zijn slaapkamer. Heen en weer, op en neer: het leven van een weegschaal is ook niet meer wat het geweest is.

En Yvonne, voordat je een traan laat vallen over je ‘ellendige’ periode, herinner jezelf eraan dat er nog steeds mensen zijn die hun Netflix abonnement niet kunnen betalen. Dat is pas echt ellendig. Prioriteiten, mensen.

Bron: NU.NL – Yvonne Coldeweijer is haar zwangerschapskilo’s weer kwijt: ‘Voelde me echt ellendig’