Skip to main content

Bruno Mars, het wandelende jukebox-karikatuur met iets te veel swag, zit blijkbaar dieper in de schulden dan de Titanic in de Atlantische Oceaan. Jawel, onze ukulele-minnende soulbroeder zou naar verluidt een monstrueuze gokschuld van 50 miljoen dollar hebben. Dat is dus ongeveer het equivalent van het BNP van een klein eiland dat bestaat uit kokosnoten en dromen. En terwijl de gewone sterveling trilt bij het idee van een hypotheek, schijnt Bruno door zijn zakken goud alsof hij in een real-life versie van Mario Kart zit en bananas en klinkende munten zijn enige weg uit de financiële goot zijn.

Nu hoor ik je denken: “Maar dat kan toch helemaal niet? Zoveel geld vergokken?” Oh, maar natuurlijk wel, als je een levensstijl hanteert waarbij je waarschijnlijk denkt dat Monopoly-geld wettig betaalmiddel is en je de woorden ‘financieel advies’ beschouwt als een persoonlijke belediging. En hier komt het beste (lees: meest tragikomische) deel: terwijl de meeste van ons een nier zouden moeten verkopen op de zwarte markt om zo’n schuld te compenseren, zal Bruno waarschijnlijk gewoon een extra album uitbrengen met titels als ‘24k Magic schulden’ of ‘Treasure (maar dan in mijn schuldenpot)’.

Dus daar heb je het, folks. In een wereld waar de rijken zich kunnen wentelen in hun eigen fiasco’s zonder al te veel slapeloze nachten, bewijst Bruno Mars dat je wel degelijk een fortuin kunt opbouwen én verkwanselen, zolang je maar catchy genoeg bent om er liedjes over te schrijven. Speel maar door, Bruno, blijkbaar hebben we allemaal jouw soundtrack nodig voor het onvermijdelijke moment dat we ons realiseren dat het leven soms één grote, dure gok is.

Bron: NU.NL – Bruno Mars zou gokschuld van 50 miljoen dollar hebben