Skip to main content

Ah, de glamourwereld, waar relaties fragieler zijn dan het ego van Kanye op een slechte dag. Laatste nieuws: Millie Bobby Brown – ja, die chick die je kent van het eeuwige rondrennen in een labjas alsof het haute couture is – heeft besloten dat een willekeurige collega uit Stranger Things haar mag huwen. Alsof trouwen in Hollywood niet al genoeg is gedevalueerd; nu gebruiken ze zelfs setvriendjes als alternatief voor echte geestelijken.

Deze hele circusact is alsof je de Queen of England laat kronen door een straatartiest uit Londen. Authentiek? Ja daag. En laten we niet eens beginnen over de ironie dat zij, die in een serie bijna ieder monster heeft verslagen, nu de ultieme gok waagt met het monster genaamd ‘Huwelijk’. Statistisch gezien is de kans op succes kleiner dan de kans dat je een zinvolle tweet van Trump tegenkomt.

En oh, wat is het toch romantisch dat collega’s deze ceremonie leiden. Is dat het nieuwe Hollywood sprookje? Spoiler alert: in de echte wereld eindigen sprookjes zelden met “en ze leefden nog lang en gelukkig”. Eerder met een advocaat en een niet te stillen dorst naar wijn.

Dus daar hebben we het, dames en heren: het summum van Hollywood-ridicuulheid. Millie’s bruiloft leest als een slechte aflevering van Stranger Things waar zelfs de Mind Flayer zijn tentakels van ineen zou slaan. Kan iemand me uitleggen wanneer we hebben besloten dat “het ja-woord krijgen van je collega” het toppunt van romantiek is? Misschien is het een nieuwe trend, net als ananas op pizza: vreemd, ongevraagd en diep in ons hart weten we dat het gewoon verkeerd is.

Bron: NU.NL – Millie Bobby Brown laat zich trouwen door collega uit Stranger Things