Skip to main content

Dus Anya Taylor-Joy, koningin van het schaakbord in “The Queen’s Gambit”, heeft twee jaar in het geniep de liefde van haar leven schaakmat gezet. Misschien één van de best bewaarde Hollywood-geheimen, groter dan Area 51. Maar wie geeft er eigenlijk om? In de glorieuze wereld van glitter en clicks is een geheime huwelijk net zo boeiend als het nieuwtje dat water nat is – een absolute schok, zeg ik je.

Nu, in een universum waar elke scheet van celebs breed wordt uitgemeten tot breaking news, doet Taylor-Joy het ondenkbare: trouwt en houdt haar mond. Apocalypse now, vrienden! Terwijl de rest van Hollywood z’n huwelijksvoltrekking live streamt, compleet met gesponsorde hashtags en een traantje wegpinkt onder een Gucci-zonnescherm, geeft Anya ons de middle finger en gaat oldschool.

Het feit dat dit nu nieuws is, onderstreept de absurde realiteit waarin we leven; een wereld waarin de gemiddelde aandachtsspanne korter is dan het huwelijk van Kim Kardashian. Wat een prestatie, Anya, je hebt het gemaakt! Alleen al door te ademen heb je ons laten zien dat stiekem trouwen het nieuwe zwart is in de confettiregen van de entertainmentindustrie.

Wellicht is het meest jaloersmakende deel van dit alles dat Taylor-Joy in staat was twee jaar lang een geheim te bewaren in een tijd waarin privacy net zo zeldzaam is als een goed script in Hollywood. Dus ja, lach maar om de ironie, terwijl we allemaal de roddelbladen scannen, op zoek naar iets – wat dan ook – dat ons van onze miserabele, nieuwszuchtige bestaan kan afleiden. Bravo, Anya. Je bent officieel een unicorn in de kudde van grazende, oversharerende schapen.

Bron: NU.NL – Actrice Anya Taylor-Joy twee jaar geleden in het geheim getrouwd