Skip to main content

In de wereld waar celebrity’s zich voortplanten alsof het hun enige verweer tegen de vergetelheid is, komt Julia Stiles met het revolutionaire nieuws dat ze moeder is geworden van haar derde kind. Vijf maanden geleden, maar hey, wie houdt de rekeningen bij als je te druk bezig bent met jezelf op de kaart te houden tussen Instagram influencers en realitysterren die beroemd zijn om hun vermogen zichzelf voor schut te zetten.

Stiles, onthoud die naam, want blijkbaar is ze er nog. Ontsnapt aan het lot van de meeste 90’s sterren die nu ergens in de krochten van vergeten Wikipedia-pagina’s huilen. Stiles doet een ‘Keeping up with the Kardashians’, maar dan low-budget. Zero glam, maximaal effect. Ze produceert geen lipkits of reality-shows, maar kinderen.

En nu even serieus, is dit nieuws? In een universum waar we naar Mars kunnen vliegen en apen leren TikTok video’s te maken, is het feit dat een B-lijst actrice voor de derde keer moeder is geworden ongeveer net zo verbazingwekkend als de ontdekking dat water nat is.

Bovendien, mocht je je nu afvragen ‘Wie in hemelsnaam is Julia Stiles?’, gefeliciteerd, je behoort tot de overgrote meerderheid die niet wakker ligt van de voortplantingsprestaties van Hollywood’s middelmatigheid. Maar laten we wel wezen, in een wereld waar elke scheet van een celebrity als breaking news wordt behandeld, was dit ongemakkelijke bericht onvermijdelijk. Geheel in stijl onthaald met een collectief schouderophalen en de diepzinnige vraag: “En, wat eten we vandaag?”

Bron: NU.NL – Julia Stiles vijf maanden geleden moeder geworden van derde kind