Skip to main content

Kijk eens aan, Julia Stiles, Hollywood’s meest vergeten notitie in de kantlijn, heeft besloten de mensheid nogmaals te verblijden met haar voortplantingsvermogens. Drie keer moeder nu, want blijkbaar was de wereld nog niet klaar voor de reïncarnatie van een B-film legende. Alsof we niet al genoeg te stellen hadden met de eindeloze stroom aan ‘influencers’ die hun kroost gebruiken als accessoires voor likes, nee, Julia moest ook nog eens meedoen. Straks krijgen we nog babyfoto’s met gesponsorde luiers, hashtag-blessed.

Laten we even realistisch zijn: wist je eigenlijk nog dat Julia Stiles bestond voordat dit nieuws je timeline vervuilde? Dacht het niet. De actrice, bekend van… eh, wacht even, Google helpt ons zo uit de brand… Ah ja, ’10 Things I Hate About You’. Een filmtitel die verrassend goed samenvat hoe we ons voelen over het derde-kind-nieuws.

Maar goed, laten we het van de positieve kant bekijken. In een wereld waar de gemiddelde levensverwachting stijgt, heeft Julia besloten haar eigen persoonlijke bijdrage te leveren aan overbevolking en het verschralen van middelen. Stoer hoor, vooral als je bedenkt dat de gemiddelde luier 500 jaar nodig heeft om af te breken. Dat is langer dan de naklank van haar carrière.

Kortom, Julia, gefeliciteerd met je baby, echt waar. We hopen dat deze je tenminste herinnert na je derde reeks direct-naar-DVD films. En mocht de acteercarrière nu echt dood en begraven zijn, overweeg dan een carrière in babyspullen. Met zoveel oefening moet daar wel een goudmijn in zitten. #BabyBliss #NotReallyThough

Bron: NU.NL – Julia Stiles vijf maanden geleden moeder geworden van derde kind