Skip to main content

Nou, knal de champagne maar open. Isla Fisher en Sacha Baron Cohen, het powerkoppel dat ons deed denken dat humor het ultieme liefdeselixer is, hebben na 13 jaar besloten hun gezamenlijke circusact te beëindigen. Jawel, de man die de wereld Borat gaf, kan blijkbaar niet eens zijn eigen huwelijk spannend houden. Wie had dat gedacht? Iedereen, schat.

Blijkbaar hebben dertien jaren van nepmatrassen delen en snorren kammen voor filmrollen hun tol geëist. Misschien besefte Isla op een dag dat wakker worden naast Borat, de vierde meest ongemakkelijke persoon op aarde (net na Mark Zuckerberg, die kerel van de wiskundeles en je ex) niet bepaald een sprookje is. En Sacha? Wel, laten we zeggen dat zelfs zijn meest extreme personages minder ingewikkeld zijn dan het mysterie dat een langdurig huwelijk heet.

Ze zeggen dat tegenpolen elkaar aantrekken, maar in dit geval was het meer als twee magneten die na verloop van tijd ontdekten dat ze eigenlijk dezelfde kant op wijzen. Saai. En als we dan toch bezig zijn, laten we even stilstaan bij de ironie: Borat, die de spot drijft met alles en iedereen, krijgt thuis zijn eigen komedieshow niet aan de praat. Lachen, gieren, brullen, tot je beseft dat je in slaap gevallen bent.

Maar hé, laten we niet te hard oordelen. Misschien is dit wel het bewijs dat Hollywood-huwelijken net zo echt zijn als de Kerstman en fatsoenlijke politici. Of misschien, heel misschien, is deze scheiding gewoon de perfecte setup voor Sacha’s volgende film: ‘Divorce – The Untold Story of How to Lose a Wife and Alienate People’. Als dat het geval is, proost ik op de beste plotwending sinds Bruce Willis dood bleek in ‘The Sixth Sense’.

Bron: NU.NL – Isla Fisher en Sacha Baron Cohen gaan na huwelijk van dertien jaar scheiden