Skip to main content

Dus Isla Fisher en Sacha Baron Cohen trekken na dertien jaar de stekker eruit. Alsof dit nieuws ons verrast in een wereld waar relaties net zo wegwerp zijn als de goedkope koffiebekers bij Starbucks. Het is bijna een wonder dat ze het überhaupt zo lang volhielden, gegeven het feit dat de gemiddelde Hollywood-huwelijk korter duren dan de aftiteling van een slechte B-film.

Laten we niet doen alsof we in shock zijn. Was het niet Sacha die met z’n films voortdurend over de schreef ging? Misschien heeft Isla eindelijk besloten dat ze genoeg had van leven als een eeuwige figurant in de ‘Sacha Baron Cohen show’. Of misschien was Sacha het zat om steeds te horen dat zij de leukere helft van het koppel is. Kun je het je voorstellen? Ruzie om wie het minst ondraaglijk is voor de mensheid.

Wat dit scheidingscircus ons echt leert, is dat zelfs de meest satirische, absurde relaties hun houdbaarheidsdatum hebben. Net zoals melk, maar dan minder voedzaam en met een zure nasmaak. En geef nou toe, welke ironie: de man die zijn carrière heeft gebouwd op het belachelijk maken van alles en iedereen, kan zijn eigen huwelijk niet eens voor de grap bij elkaar houden.

Dus terwijl wij onszelf oncomfortabel wringen in de malaise van hun publiekelijke breuk, onthoud: in Hollywood is scheiden net zo mainstream als veganist worden of je hond kleden in designer outfits. Alleen zijn de alimentatiecheques wat minder Instagrammable. Moge hun volgende partners beter bestand zijn tegen satire, sarcasme en vooral, tegen Sacha en Isla zelf.

Bron: NU.NL – Isla Fisher en Sacha Baron Cohen gaan na huwelijk van dertien jaar scheiden