Skip to main content

Oké, pak je stoel dichterbij, het is tijd voor een lesje ‘Wat de f*ck gebeurt er nu weer’.

We duiken in de wereld van AI, Erdogan’s nederlaag, en iets met sportcomebacks. Beginnend in Gaza, waar ze schijnbaar AI inzetten omdat de Playstation in de woonkamer niet genoeg adrenaline geeft. Nee, laten we vooral slimme technologie gebruiken om nog beter op elkaar te kunnen schieten. Want, waarom zou je ook in vrede leven als je ook een Transformer-oorlog na kunt spelen, toch?

Dan Erdogan, de man die vaker van mening verandert dan de gemiddelde Instagram-influencer van filter. Zijn nederlaag is het praatje van de dag. Nu alleen hopen dat de volgende president minder wispelturig is dan mijn ex op een schoenensale.

Sportcomebacks, oh, de heerlijke cliché van het onderuit gehaald worden, maar dan zoals in een slechte Hollywood film, op magische wijze terugkomen. Het is net als kijken naar iemand die voor de tiende keer zegt dat hij echt gaat beginnen met dieet, maar dan toch weer met een Big Mac in z’n hand eindigt.

Kortom, deze wereld is een circus waar de clowns de leiding hebben. AI in oorlogen is alsof je een kind een bazooka geeft omdat hij goed is in Fortnite. Erdogan’s politieke carrousel draait harder dan een wasmachine op zijn hoogste stand. En sportcomebacks? Die zijn zo voorspelbaar dat je net zo goed al je geld kan inzetten op de zonsondergang.

Welkom in de hilarische, verdrietige realiteit waar absurde humor de enige uitweg lijkt. Proost, op ons, de toeschouwers die niets liever doen dan toekijken met een zak popcorn in de ene hand en onze moraliteit in de andere.

Bron: GOOGLE NEWS – Podcast Oog: AI in Gaza-oorlog, nederlaag Erdogan en sportcomebacks