Skip to main content

Ah, Gravin Eloise is aangekomen in New York voor een stage. Natuurlijk, want wat schreeuwt ‘zelfgemaakt succes’ harder dan royalty die mag stagelopen in The Big Apple? Misschien een kogelvrije prinsessenkroon of een gouden lepel om de Starbucks Pumpkin Spice Latte mee te roeren.

Laat me raden, de stage bestaat uit het ervaren hoe echte mensen leven maar dan zonder de noodzaak om ook maar één echt probleem te ervaren. “Zo dankbaar om hier te zijn”, klinkt het. Dankbaar? Laten we een standbeeld oprichten voor onze nederige adel, die de zware last draagt te paraderen in designeroutfits terwijl ze de kunst van het kopieermachine vullen perfectioneren.

De ironie is rijk. Letterlijk. Terwijl Jan Modaal zich in het zweet werkt en telt hoeveel dagen hij nog bonen uit blik kan eten voordat zijn salaris binnenkomt, glanst onze gravin op Instagram met hashtags als #Blessed en #Humble. Volgens een onderzoek van de ‘Universiteit van Ik Heb Ook Google’, is de kans groter dat een kameel door het oog van een naald kruipt, dan dat iemand van adel beseft wat ‘hard werken’ echt inhoudt.

En laten we niet beginnen over de ‘onmisbare’ ervaring die ze opdoet. Niets schreeuwt ’toegevoegde waarde’ zoals iemand die nog nooit een echte deadline heeft gehad, behalve misschien als het gaat om het kiezen tussen de blauwe of rode Louboutins voor het volgende tuinfeest.

Dus daar hebben we het, dames en heren. De next-level klucht die ons laat zien dat het enige wat blauw bloed dunner maakt dan water, champagne is. Proost op het echte levensonderwijs, geserveerd op een zilveren dienblad.

Bron: NU.NL – Gravin Eloise aangekomen in New York voor stage: ‘Zo dankbaar om hier te zijn’