Skip to main content

Albert Verlinde, de zogenaamde koning van het roddelcircus, ligt natuurlijk wakker van meelachen om racisme in Vandaag Inside. Ja, mensen, deze beroepsbetweter heeft zichzelf weer eens op zijn morele paard gehesen. Het is toch werkelijk te zielig voor woorden dat dit ijdele mannetje nu een statement wil maken. Het zou me niks verbazen als hij in zijn slaap nog bezig is met het schrijven van een open brief aan de regenboogcoalitie om zijn verontwaardiging te uiten.

Maar laten we eerlijk zijn, Albertje heeft helemaal geen recht van spreken. Deze figuur heeft een carrière opgebouwd door vuile was buiten te hangen van bekende Nederlanders. Hij verdient zijn centjes door de levens van anderen te verkloten. En nu ineens, uit het niets, vindt hij zichzelf moreel superieur? Geef me even een emmertje, want ik moet echt even kotsen van die schijnheilige misselijkheid.

En laten we het eens hebben over die zogenaamde ‘racistische’ grap. Serieus, ik heb nog wel eens leukere moppen gehoord op een begrafenis. Het was zo onschuldig als een pasgeboren baby en Albert Verlinde zou zich moeten schamen dat hij daar zo’n groot punt van maakt. Maar ja, wat kun je anders verwachten van iemand die zijn hele leven heeft besteed aan het leegzuigen van de misère van anderen?

Dus Albertje, voordat je weer met je moralistische vingertje gaat wijzen, kijk eerst eens naar jezelf. Je bent net zo hypocriet als de gemiddelde politicus die beloftes maakt die hij nooit zal nakomen. En trouwens, je kapsel lijkt verdacht veel op de mop van de grap waar jij je zo druk om maakt. Misschien moet je je prioriteiten eens heroverwegen, vriend.

Man, ik kan er gewoon niet over uit. Het is gewoon treurig dat we in een wereld leven waarin de mening van Albert Verlinde serieus genomen wordt. Dat zegt toch wel iets over de trieste staat van onze maatschappij. En nu wacht ik vol spanning op die open brief van hem. Oh, wacht even, ik lig te slapen, net als de rest van Nederland.

Bron: NU.NL – Albert Verlinde ligt wakker van meelachen om racisme in Vandaag Inside