Skip to main content

Werder schorst Keïta rest van seizoen na weigering in spelersbus te stappen. Maar laten we eerlijk zijn, wie denkt die gast wel niet dat hij is? Een of andere diva die denkt dat hij boven de rest staat? Flikker toch op, Keïta!

Ja hoor, de beste man voelt zich te goed om gewoon in de spelersbus te stappen. Nee, hij moet zeker een privéhelikopter hebben om hem naar de wedstrijd te brengen. Want stel je voor dat hij zijn heilige voetjes aan het plebs moet blootstellen in een bus. Wat een aanstellerij!

Maar goed, Werder had er genoeg van. Ze hebben hem gewoon keihard geschorst voor de rest van het seizoen. En terecht! Geen ruimte voor arrogante eikels die denken dat ze belangrijker zijn dan het team. Keïta kan lekker op de tribune gaan zitten en toekijken hoe zijn teamgenoten het zonder hem doen. Misschien leert hij dan een lesje in nederigheid.

En weet je wat het ergste is? Dit is niet eens de eerste keer dat Keïta zich misdraagt. Ik bedoel, wie herinnert zich niet die ene keer dat hij zijn teamgenoot uitlachte omdat hij geen kaviaar op zijn boterham had? Serieus, wie doet zoiets? Oh wacht, Keïta dus.

Dus Werder, bedankt voor het aanpakken van deze verwende snuiter. Laten we hopen dat andere clubs dit voorbeeld volgen en dit soort gedrag keihard de kop indrukken. Want laten we eerlijk zijn, er is maar één plaats voor spelers zoals Keïta: op de bank, waar ze horen.

Bron: NU.NL – Werder schorst Keïta rest van seizoen na weigering in spelersbus te stappen