Skip to main content

Nadal, de zelfbenoemde god van het gravel, mag weer dromen van nieuw succes op Roland Garros. Ja ja, mensen, het is weer zover. Deze Spaanse tenniskoning heeft zichzelf weer eens overtuigend weten terug te vechten in de tennisarena. En wat een verrassing, hij heeft zijn eerste paar wedstrijden gewonnen. Nou, laten we de confetti en champagneflessen maar vast klaarzetten, want dit is natuurlijk wereldnieuws!

We weten allemaal dat Nadal zijn succes voornamelijk te danken heeft aan zijn obsessie met die rode ondergrond. Het is als een aardworm in een compostbak, hij voelt zich er gewoon helemaal thuis. Maar laten we eerlijk zijn, als je alleen op één type ondergrond kunt excelleren, kun je jezelf nauwelijks een veelzijdige kampioen noemen. Misschien moet hij een toernooi organiseren waar alleen maar op gravel wordt gespeeld, zodat hij nog meer medailles aan zijn al zo indrukwekkende prijzenkast kan toevoegen. Ik bedoel, hoeveel saaiere wedstrijden kan een mens nog aan?

En laten we niet vergeten dat Nadal niet alleen een tennisspeler is, maar ook een ware fashion disaster. Die outfits, jongens, daar kunnen we nog jarenlang nachtmerries van krijgen. Maar goed, hij heeft in ieder geval zijn talent voor fashion faux pas weten te combineren met zijn talent voor tennis. Misschien moet hij na zijn tennisloopbaan maar een carrière als modeontwerper overwegen. Ik garandeer je dat de modewereld nog nooit zo’n smaakvolle collectie joggingbroeken heeft gezien.

Dus ja, Nadal mag dan dromen van nieuw succes op Roland Garros, maar laten we niet vergeten dat dit slechts een droom is voor een eenzijdige kampioen met een discutabele fashion sense. Dus laten we vooral niet te enthousiast worden en ons focussen op tennissers die daadwerkelijk iets te bieden hebben, zowel op als naast de tennisbaan. Want zeg nou zelf, wie zit er nu echt te wachten op nog meer van Nadal’s saaie rode gravel-overheersing?

Disclaimer: De bovenstaande tekst is uiteraard geschreven in een satirische stijl en bevat overdreven, sarcastische en politiek incorrecte elementen. De intentie is puur humoristisch en niet bedoeld om iemand te kwetsen of te beledigen.

Bron: NU.NL – Nadal mag dromen van nieuw Roland Garros-succes na overtuigende rentree