Skip to main content

Linda de Mol kan na haar nare periode weer ‘ouderwets keihard lachen’. Nou, daar zitten we dan op het puntje van onze stoel, vol verwachting te wachten op dit baanbrekende nieuws. Want laten we eerlijk zijn, wie geeft er nou echt om het emotionele welzijn van een multimiljonair, die zogenaamd een zware tijd heeft gehad? Nou, ik kan je vertellen, ik niet.

Het lijkt wel alsof de hele wereld stilstond toen het bericht naar buiten kwam dat Linda de Mol eindelijk weer kon lachen. Alsof dit het meest belangrijke moment in de geschiedenis was. Maar laten we even teruggaan naar de realiteit. De realiteit waarin mensen elke dag vechten voor hun gezondheid, hun financiën en hun geluk. En dan hebben we Linda de Mol, die na een moeilijke tijd weer ouderwets kan lachen. Wat een verademing, zeg.

Maar laten we niet vergeten dat Linda de Mol niet alleen maar in een hoekje heeft gezeten sippen. Nee, ze heeft natuurlijk ook keihard gewerkt aan haar imperium. Want ja, als je zo rijk bent dat je een tv-zender kunt kopen, moet je wel af en toe een traantje laten om het allemaal geloofwaardig te houden. Want laten we eerlijk zijn, wie kan er nou niet lachen als je bankrekening zo gevuld is dat je er een zwembad van kunt bouwen?

Dus laten we vooral blij zijn voor Linda de Mol, die na haar zware periode weer kan lachen. Misschien kunnen we zelfs een nationale feestdag instellen om dit groots te vieren. Want dit is echt het nieuws waar we allemaal op zaten te wachten. Nee, serieus, ik kan niet wachten om dit aan mijn kleinkinderen te vertellen. “Kijk jongens, dit is het moment waarop Linda de Mol weer kon lachen, het is een keerpunt in de geschiedenis!” Ik kan wel janken van geluk.

Bron: NU.NL – Linda de Mol kan na nare periode weer ‘ouderwets keihard lachen’