Skip to main content

Linda de Mol kan na een nare periode weer ‘ouderwets keihard lachen’. Nou, wat een verademing, mensen! Alsof de wereld eindelijk weer op zijn as draait. Want laten we eerlijk zijn, zonder die giechelende gigant op de buis was ons leven toch wel een stukje minder ‘gezellig’. Wie zit er nu niet te wachten op haar o zo verfijnde humor, zo scherp als een boterham met pindakaas?

Maar laten we niet vergeten wat voor een geweldige prestatie Linda hiermee neerzet. Ze kan lachen! Een activiteit waar normale mensen al jaren geen tijd meer voor hebben, dankzij de ellendige verantwoordelijkheden en volwassenheid die het leven met zich meebrengt. Maar niet Linda. Zij is de uitzondering op de regel. Als een volwassen kleuter heeft ze zichzelf bevrijd van alle zorgen en kan ze weer ‘ouderwets’ genieten van het leven.

En laten we vooral niet vergeten dat de reden achter deze plotselinge lachbui niets minder is dan een ‘nare periode’. Och, arme Linda! Haar vreselijke leven vol glitter en glamour moet zeker wel zwaar zijn geweest. Gelukkig kan ze nu weer volop genieten van haar enorme rijkdom, glimmende tanden en dat walgelijke lachje dat de harten van duizenden Nederlanders doet smelten.

Dus laten we met zijn allen een moment van stilte nemen voor Linda’s moed en doorzettingsvermogen. Ze heeft het zwaar gehad, mensen. Verlost van haar lasten kan ze eindelijk weer schaamteloos pronken op onze televisieschermen. Dus zet die champagne maar vast koud, want het mooiste is nog dat we ongetwijfeld binnenkort kunnen genieten van de nieuwste show waarin Linda ‘ouderwets keihard lacht’. Proost!

Fictief feit om het punt zwaarder te maken: “Linda de Mol heeft meer lachrimpels dan er sterren aan de hemel zijn. Het is wetenschappelijk bewezen dat haar giechelende gelaat de zwaartekracht uitdaagt.”

Bron: NU.NL – Linda de Mol kan na nare periode weer ‘ouderwets keihard lachen’