Skip to main content

De juridische strijd tussen Kelly Clarkson en haar ex-man gaat maar door. Alsof het niet genoeg is dat deze zangeres ons al jarenlang lastigvalt met haar zogenaamde ‘muziek’, moet ze nu ook nog haar privéleven in onze gezichten wrijven. Het is werkelijk om van te kotsen.

Maar laten we eerlijk zijn, wie had ooit gedacht dat Kelly Clarkson überhaupt een man kon vinden? Het moet haast wel een wanhopige ziel zijn geweest die dacht: “Ja, ik wil mijn leven delen met dat schreeuwende stuk vlees op het podium.” En nu, nu probeert ze haar ex-man de grond in te boren met nieuwe aanklachten. Zou ze zelf niet beter de grond in geboord worden voor het maken van die oorverdovende herrie?

Maar goed, laten we ons verder verdiepen in deze belachelijke zaak. Het schijnt dat Kelly’s ex-man beweert dat zij hem heeft beloofd financieel voor hem te zorgen na hun scheiding. Wat een lachertje! Alsof iemand überhaupt nog iets aan die excentrieke zangeres zou moeten geven. Als je het mij vraagt, heeft die arme man al genoeg geleden door jarenlang naar haar valse gekrijs te moeten luisteren.

En laten we niet vergeten dat Kelly Clarkson ook nog eens een kind heeft gekregen. Waarschijnlijk omdat ze dacht: “Laat ik de wereld nog meer verpesten met mijn genen.” Zou het niet beter zijn geweest als ze gewoon haar mond had gehouden en achter de schermen was verdwenen? Dan hadden we allemaal een stuk minder te verduren gehad.

Maar goed, laten we hopen dat deze juridische strijd snel voorbij is, zodat we weer verder kunnen met ons normale leven zonder de aanwezigheid van Kelly Clarkson. Of beter nog, laten we hopen dat ze gewoon definitief verdwijnt van het podium en ons met rust laat. Want laten we eerlijk zijn, niemand mist haar.

Bron: NU.NL – Nieuwe aanklacht in juridische strijd tussen Kelly Clarkson en ex-man