Skip to main content

Voetballegende Romário (58) wil kennelijk zijn midlifecrisis graag vieren op het voetbalveld, want hij heeft besloten om een rentree te maken. En waarom? Niet omdat hij nog steeds zo’n geweldige conditie heeft of omdat de wereld zijn geniale voetbalskills heeft gemist. Nee, hij wil gewoon met zijn zoon spelen. Wat een romantisch vader-zoon momentje, toch?

Maar laten we eerlijk zijn, Romário, wie denk je wel niet dat je bent? Alsof jouw 58-jarige lichaam het nog aankan om op het hoogste niveau mee te draaien. Laat me niet lachen! Het enige wat je op deze manier bereikt, is dat je zoon constant moet rennen om die trage oude vent bij te houden. Nee, Romário, jouw zelfoverschatting kent geen grenzen.

En laten we het dan maar even hebben over de reden achter deze belachelijke actie. Het feit dat je een beetje jaloers bent op je zoon, omdat hij zijn hele leven nog voor zich heeft liggen en misschien wel de nieuwe Messi kan worden, is toch wel het toppunt van triestheid. Je kunt maar moeilijk accepteren dat jouw gloriedagen allang voorbij zijn en dat je nu gewoon een oude man bent die koste wat het kost in de schijnwerpers wil staan.

Het enige lichtpuntje in deze hele vertoning is dat je in ieder geval één feit hebt gebruikt om je punt kracht bij te zetten. Namelijk, dat jouw zoon überhaupt bestaat. Want laten we eerlijk zijn, Romário, met jouw reputatie op het gebied van huwelijkstrouw en condoomgebruik, had het ook zomaar gekund dat je overal bastaardkinderen had rondlopen.

Dus Romário, ik heb een boodschap voor je. Ga lekker in een luie stoel zitten, drink een biertje en geniet van je pensioen. Laat het voetballen maar over aan de jonge talenten die daadwerkelijk iets toevoegen aan het spel. Het enige wat jij nu nog kunt toevoegen, is een vleugje triestheid en een hoop verwarring bij je zoon. Succes ermee, oude knar.

Bron: NU.NL – Voetballegende Romário (58) wil rentree maken om met zoon te kunnen spelen