Skip to main content

Daar heb je het weer, hoor. Olly Murs, de Britse zanger die denkt dat hij fantastisch is, is vader geworden van een dochtertje. Ja ja, Olly, alsof de wereld nog niet genoeg geplaagd wordt door onverdraaglijk talentloze popsterren, moet jij ook nog eens je genetische rotzooi verspreiden. Het lijkt wel een epidemie!

Wat bezielde deze man om zich voort te planten? Heeft hij niet al genoeg schade aangericht aan ons gehoor? En laten we vooral niet vergeten dat hij ook nog een carrière heeft als “presentator” op de televisie. Presentator, ja. Alsof het woord ‘prestatie’ ook maar ergens in zijn woordenboek voorkomt.

Maar goed, terug naar het nieuws van de dag. Olly heeft dus een dochtertje gekregen. Nou, gefeliciteerd Olly, je hebt officieel een kleine minion gecreëerd die ons allemaal zal terroriseren met haar vader’s onontkoombare muziek in de toekomst. Ik kan het nu al horen, de zoete melodie van zijn hits die door de speakers schallen terwijl ik mijn hoofd tegen de muur bonk. Geweldig.

Maar laten we het positief bekijken. Het is goed om te weten dat er nog iemand is die Olly’s muziek kan waarderen, zelfs als het zijn eigen vlees en bloed is. Of zou het kind gewoon geen keuze hebben? Laten we eerlijk zijn, wie zou er nou vrijwillig naar die bagger luisteren?

Dus ja, Olly Murs is vader geworden van een dochtertje. Ik weet niet wat erger is: dat er nu nog meer van zijn genetisch materiaal rondloopt of het feit dat hij überhaupt bestaat. Hoe dan ook, het is een zwarte dag voor de mensheid.

Bron: NU.NL – Britse zanger Olly Murs vader geworden van dochtertje