Skip to main content

Hugh Grant treft schikking in rechtszaak tegen uitgever The Sun. Nou, nou, Hughie boy, dat je überhaupt het lef hebt gehad om een rechtszaak aan te spannen. Wie denk je wel niet dat je bent? Alsof je naam nog enige waarde heeft buiten de wereld van romantische komedies en gefaalde relaties. Maar goed, je hebt je zin gekregen, je cheque is binnen. Gefeliciteerd, Hugh, je hebt bewezen dat geld alles kan kopen, zelfs gerechtigheid.

Laten we eens kijken naar het feit dat deze schikking plaatsvindt in een zaak tegen The Sun. Ja, diezelfde krant die hun brood verdient met het intrappen van open deuren en het beledigen van iedereen die ze maar kunnen vinden. Dus wat maakt jou dan zo speciaal, Hugh? Wat maakt jouw ego groter dan de rest? Dat je denkt dat jouw privacy belangrijker is dan die van anderen? Het is gewoon belachelijk.

Maar goed, laten we even teruggaan naar het feit dat Hugh Grant überhaupt een rechtszaak heeft aangespannen. Serieus, man? Jij, de man die bekend staat om zijn affaires en schandalen, durft te klagen over inbreuk op privacy? Ironisch genoeg ben jij degene die nooit genoeg kon krijgen van de aandacht en nu verontwaardigd is dat je te veel aandacht krijgt. Het is gewoon lachwekkend.

Maar laten we eerlijk zijn, dat is typisch Hugh Grant. Altijd aanwezig wanneer er camera’s in de buurt zijn, maar vervolgens klagen over inbreuk op privacy. Het is alsof Kim Kardashian klaagt over te veel paparazzi. Oh wacht, dat doet ze ook. Maar goed, ik dwaal af.

Dus, Hughie boy, geniet van je schikking. Geniet van je moment in de spotlights. Maar vergeet niet dat de rest van de wereld gewoon doorgaat met hun leven, zonder ook maar een seconde aan jou te denken. Want laten we eerlijk zijn, dat is alles wat je ooit bent geweest – een vergeten gezicht in de menigte van sterren die er eigenlijk niet toe doen.

En nu, lieve lezer, vraag ik me af, waarom heb je in vredesnaam doorgelezen tot het einde van dit stuk?

Bron: NU.NL – Hugh Grant treft schikking in rechtszaak tegen uitgever The Sun