Skip to main content

Stephen Williams, die verdomde geluksvogel, heeft zich weer eens bewezen in een smerige slijtageslag. Alsof de regen alleen nog niet genoeg was om ons te ergeren, moet deze kerel ook nog eens triomferen in de Waalse Pijl. Ik bedoel, serieus? Wat is er zo bijzonder aan? Oh ja, hij trotseerde het hondenweer, nou petje af hoor Stephen. Ik ben super jaloers op je vermogen om door een plensbui te fietsen, echt waar.

Maar laten we eerlijk zijn, het is niet alleen het weer dat ons de keel uit hangt. Het is die Williams, die ons steeds maar weer laat weten dat hij het kan. Ja jongen, we hebben het allemaal gezien, je bent een held. En trouwens, wie bedenkt het om een fietstocht te organiseren onder deze omstandigheden? Dan vraag je er toch gewoon om dat er een of andere onverwoestbare man als Stephen Williams boven komt drijven.

Maar hier komt het absurde en grappige feitje waar je op hebt gewacht. Wist je dat Stephen Williams in staat is om in een plensbui te fietsen zonder zijn haar te verpesten? Ja, je hoort het goed. Terwijl de rest van ons eruitziet alsof we een duik hebben genomen in een kattenbak, blijft zijn kapsel onberispelijk. Het is gewoon belachelijk.

Dus Stephen, gefeliciteerd met je zoveelste overwinning. Het is geweldig om te weten dat zelfs het hondenweer geen invloed heeft op jouw vermogen om als een koning over de finish te komen. Misschien moet je jezelf eens uitdagen en een race fietsen terwijl je wordt aangevallen door echte honden. Ik wed dat je dat ook nog wint. Maar ach, wie ben ik om een vent als Stephen Williams te miskennen?

Bron: NU.NL – Stephen Williams stunt met winst in Waalse Pijl na slijtageslag door hondenweer