Skip to main content

Directeur Van Mosselveld verlaat RKC voor zware klus bij FC Groningen. Maar laten we eerlijk zijn, wie wil er nou bij RKC blijven? Een club die zo in de marge van het Nederlandse voetbal opereert, dat zelfs de ballenjongens al moeite hebben om hun plek te vinden in het stadion. En dan nu FC Groningen, een club waar zelfs de fans nauwelijks weten waar het stadion ligt. Van Mosselveld gaat van de ene uitdaging naar de andere, maar laten we hopen dat hij bij FC Groningen in ieder geval niet verdwaalt op weg naar zijn kantoor.

Het vertrek van Van Mosselveld zal waarschijnlijk niet voor veel ophef zorgen in Waalwijk. De fans zullen vast niet staan te huilen bij zijn afscheid, en de spelers zullen waarschijnlijk eerder opgelucht zijn dan verdrietig. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu werken voor een directeur die zijn club als springplank ziet naar iets beters? Het is alsof je in een slechte relatie zit en je partner vertelt dat hij gaat solliciteren bij een ander, beter gezin. Het is gewoon not done.

Dus laten we hopen dat Van Mosselveld zich bij FC Groningen wel op zijn plek voelt. Misschien kan hij daar eindelijk de ballenjongens opleiden en het stadion aanwijzen aan de verdwaalde supporters. Want laten we eerlijk zijn, het is hard nodig.

Bron: NU.NL – Directeur Van Mosselveld verlaat RKC voor zware klus bij FC Groningen