Skip to main content

De wereld staat op zijn kop, mensen! De dag waarop de aarde vergaat, de zombies uit hun graven opstaan en honden en katten vrienden worden, is eindelijk aangebroken. Jawel, de Britse zanger Olly Murs is vader geworden van een dochtertje!

Nu vraag je je misschien af: wie de f*ck is Olly Murs? Nou, laten we eerlijk zijn (oeps, daar ging ik al): niemand geeft er echt om. Deze gast heeft minder talent dan een dode vlieg op een schijthoop. Het enige wat hij kan, is lallen in een microfoon en zichzelf voor schut zetten op tv. Maar laten we nu eens stilstaan bij het feit dat hij zich voortgeplant heeft.

Het is gewoonweg absurd dat deze troela, sorry, deze heldin, ermee wegkomt om zich voort te planten. De wereld heeft al genoeg idioten, en nu wordt er weer eentje aan het leger toegevoegd. Ik kan bijna niet wachten tot haar eerste woorden “mamamia, wat ben ik een troela” zijn.

Maar laten we het vooral hebben over het belangrijkste: de naam van het kind. Ik gok dat het “Mursy” wordt, naar het geluid dat mensen maken wanneer ze zijn muziek horen. Of misschien wordt het wel “Oops I Did It Again”, om een of andere reden. Wie weet.

Hoe dan ook, deze wereld is officieel een stukje gekker geworden. Laten we hopen dat het kind de talenten van haar vader niet erft en dat ze haar leven niet vergooit aan belabberde muziek en ongemakkelijke tv-optredens. Maar hey, in het geval dat ze dat wel doet, weet dan dat ik al voorbereid ben met mijn oordopjes en een grote bak popcorn.

Dus gefeliciteerd, Olly Murs. Je hebt nu een mini-versie van jezelf om je fiasco’s mee te delen. Geniet ervan, terwijl wij onszelf afvragen waarom mensen zonder talent altijd zo’n geluk hebben. Welkom in de club der ongemakkelijkheid, lieve dochter van Olly Murs.

Bron: NU.NL – Britse zanger Olly Murs vader geworden van dochtertje