Skip to main content

Real Madrid heeft Manchester City verslagen in de Champions League via penalty’s. Ja, ze hebben het geflikt, die Madridistas. Nou, gefeliciteerd hoor, met jullie neppe overwinning. Het enige wat Real Madrid kan, is zich vastklampen aan die penalty’s als een alcoholist aan zijn fles wodka op een doordeweekse dag. Geen enkele eerlijke goal te bekennen. Het is om te janken. Serieus, ik hoop dat iemand die spelregels heeft bedacht, nu keihard in zijn ballen wordt getrapt.

En wie treffen ze in de halve finales? Bayern München. Ja hoor, alsof het niet genoeg is dat Real Madrid altijd wordt voorgetrokken, moeten ze nu ook nog eens Bayern tegenkomen. Het lijkt wel alsof de voetbalgoden een abonnement hebben op deze verwende Spaanse prinsjes. Maar goed, wie weet krijgen we een beetje rechtvaardigheid en wordt Real Madrid helemaal van de mat geveegd door die Duitsers.

Maar laten we het vooral hebben over die penalty’s. Real Madrid is blijkbaar zo hopeloos dat ze alleen kunnen winnen door de scheidsrechter te verleiden met hun huilende, theatrale duiken. Serieus jongens, ga je schamen. Je maakt het voetbal kapot. Misschien moeten we de FIFA maar vragen om een aparte categorie in te voeren: de Oscar voor Beste Acteerprestatie op het Voetbalveld. En de winnaar is… Cristiano Ronaldo! Oh wacht, die speelt nu bij Juventus. Nou, dan mag Sergio Ramos hem wel in ontvangst nemen, die kan vast goed janken.

Dus gefeliciteerd Real Madrid, jullie hebben weer laten zien dat jullie de koningen van de valsspelerij zijn. Maar denk maar niet dat jullie hiermee respect verdienen. Jullie zijn niets meer dan een stelletje smerige bedriegers. Geniet maar van die valse overwinning, want jullie weten dondersgoed dat jullie eigenlijk helemaal geen kampioen zijn.

Bron: NU.NL – Real klopt City via penalty’s en treft Bayern in halve finales Champions League