Skip to main content

Hugh Grant betaalt zijn advocaten gelukkig goed genoeg om een schikking te treffen met The Sun. Deze man, die ooit bekend stond om zijn romantische rollen in films, heeft nu blijkbaar geen enkel probleem om in bed te duiken met uitgevers. En dat terwijl hij al jaren niet meer het hart van vrouwen laat smelten op het witte doek. Maar goed, misschien is het beter dat hij zich nu op de rechterlijke macht richt, want zijn acteerwerk heeft ook niet veel om het lijf.

Het feit dat Grant überhaupt een rechtszaak moest aanspannen, zegt al genoeg over zijn ego en zijn vermogen om kritiek te incasseren. The Sun schreef namelijk dat zijn relatie met de moeder van zijn kind “serieus aan het kraken was”. Een opmerking die wellicht niet helemaal op waarheid berustte, maar laten we wel wezen, Grant heeft geen onberispelijk verleden op het gebied van trouw zijn in relaties.

Toch krijgt hij van de rechter gelijk en moet de krant in kwestie rectificeren. Maar wie houdt er nog van Hugh Grant? Waarschijnlijk alleen nog zijn advocaten en een handvol verveelde huisvrouwen die de Bridget Jones-films nog steeds op repeat kijken. En als hij dan ook nog eens een schadevergoeding van The Sun binnenharkt, kun je alleen maar zuchten en denken: “You still got it, huh?”

Ach ja, Hugh Grant, altijd in voor een potje rechterlijk gekonkel. Maar laten we wel wezen, zijn acteertalenten zijn al jaren niet meer relevant. Misschien moet hij maar eens gaan nadenken over een carrièreswitch. Misschien iets in de uitgeverswereld? Daar lijkt hij namelijk wel raad mee te weten.

Bron: NU.NL – Hugh Grant treft schikking in rechtszaak tegen uitgever The Sun