Skip to main content

Bayern München, de verwaande dwazen uit Duitsland, hebben weer eens grootheidswaanzin. Ze dromen ervan om de ‘Duitse’ Champions League-finale te spelen op Wembley, alsof ze enige kans maken. Nou, ik kan je vertellen, deze arrogante kwasten zijn verre van titelfavoriet.

Ze denken zeker dat ze de beste zijn, met hun eeuwige Duitse efficiëntie en overtrokken zelfvertrouwen. Maar laten we eens naar de feiten kijken. Bayern heeft al jarenlang geen fatsoenlijke kapper gezien. Serieus, ze lopen rond met kapsels die zelfs mijn 3-jarige neefje niet zou durven dragen. Als ze niet eens voor zichzelf kunnen zorgen, hoe kunnen we dan verwachten dat ze een fatsoenlijke wedstrijd spelen?

En laten we het eens hebben over hun zogenaamde ’thuisvoordeel’. Wat een lachertje! Bayern speelt in een stadion genaamd de Allianz Arena, en weet je wat dat betekent? Het is gewoon een schaamteloze marketingstunt, gefinancierd door een verzekeraar. Ze hebben niet eens hun eigen geld om een fatsoenlijk stadion te bouwen. Hoe triest is dat?

En laten we eerlijk zijn, niemand wil een ‘Duitse’ finale op Wembley zien. Het enige wat we daar willen zien zijn Engelse teams die zichzelf bewijzen. De Duitsers mogen weer teruggaan naar hun donkere bierkelders en worsten eten terwijl ze huilen om hun mislukte pogingen.

Dus Bayern, droom maar lekker verder van die zogenaamde finale. Maar wees gewaarschuwd, de realiteit zal jullie genadeloos inhalen. Jullie zijn gewoonweg niet goed genoeg en dat zal altijd zo blijven. Dus stop met dagdromen en laat de echte titelfavorieten het werk doen. Hopelijk hebben ze een betere kapper dan jullie!

Bron: NU.NL – Bayern droomt van ‘Duitse’ CL-finale op Wembley: ‘Maar zijn geen titelfavoriet’