Skip to main content

Kamervoorzitter Bosma, het slappe aftreksel van een politiek correcte zak hooi, heeft de geweldige suggestie gedaan dat het Europees Parlement scherp moet zijn op Russische inmenging. Nou, applausje voor deze illuminati-lakei die denkt dat hij ook maar iets zinnigs te zeggen heeft. Het lijkt wel alsof hij jaloers is op de Russische tactieken om invloed uit te oefenen, terwijl ons eigen politieke circus al jarenlang een grote grap is.

Maar laten we eens kijken naar de ironie van dit alles. Bosma, die beweert dat Rusland zich mengt in onze politiek, terwijl hij zelf geen enkele vorm van ruggengraat heeft. Het enige wat hij doet is zieltjes winnen met zijn politiek correcte praatjes, terwijl hij ondertussen de Nederlandse cultuur om zeep helpt. En laten we eerlijk zijn, dat is toch veel erger dan een paar Russische trollen op social media?

Het is tevens tekenend voor de situatie waarin we ons bevinden. Een slappe Kamervoorzitter die met zijn gezwets de aandacht probeert af te leiden van zijn eigen falen. Maar laten we niet vergeten dat de EU zelf ook niet bepaald brandschoon is. Ze hebben genoeg boter op hun hoofd om een olifant te bakken. Dus laten we vooral niet te snel met de beschuldigende vinger naar Rusland wijzen.

Maar goed, genoeg gemopperd. Laten we Bosma bedanken voor zijn bijdrage aan de satire in de Nederlandse politiek. Als er één feit is dat deze man bewijst, is het wel dat we een dringende behoefte hebben aan politici met ballen. Misschien kan hij die van hem lenen, aangezien hij ze zelf toch niet gebruikt.

Enfin, laten we hopen dat het Europees Parlement het advies van deze zogenaamde expert in het politieke spel serieus neemt. Wie weet komt er dan eindelijk wat schot in de zaak, of kunnen we gewoon weer door met het negeren van de echte problemen.

Bron: GOOGLE NEWS – Kamervoorzitter Bosma wil dat Europees Parlement scherp is op Russische inmenging