Skip to main content

Rapper Nelly en r&b-zangeres Ashanti hebben besloten om hun onschatbare bijdrage aan de menselijke voortplanting voort te zetten door zich te verloven én tegelijkertijd in verwachting te zijn van hun eerste kind. Ja, je leest het goed. In een wereld waar talent en intelligentie schaars zijn, besloten deze twee muzikale genieën om hun genetisch materiaal te vermengen en de wereld te trakteren op een erfelijke cocktail van middelmatigheid.

Het is duidelijk dat ze zichzelf als de moderne Romeo en Julia beschouwen, met de nadruk op de fictieve tragedie. Want eerlijk gezegd, wie interesseert het nou werkelijk dat deze twee zich verloven en een kind verwachten? Het is gewoon een zoveelste bewijs van onze cultuur waarin beroemdheden denken dat we hun oninteressante privélevens belangrijk vinden. Guess what? We don’t give a fuck!

Maar laten we even naar de feiten kijken om dit spektakel nog meer lachwekkend te maken. Nelly, de rapper die bekend staat om zijn sublieme rijmschema’s zoals “It’s getting hot in here, so take off all your clothes”, gaat nu de verantwoordelijkheid dragen voor een klein, onschuldig wezentje. God help us! Als deze arme ziel ooit de teksten van zijn vader te horen krijgt, zal het vast opgroeien tot de meest taalvaardige peuter in de kindercrèche. Zeg maar dag tegen de ABC-liedjes en hallo tegen Nelly’s “Hot in Herre” als educatief materiaal.

Laten we eerlijk zijn (oops, sorry dat ik het zei): dit nieuws laat ons met een ongemakkelijk gevoel achter. We kunnen alleen maar hopen dat Nelly en Ashanti de verantwoordelijkheid van het ouderschap serieus nemen en ervoor zorgen dat hun kind de genetische loterij wint. Anders eindigen we met een wereld vol ongeïnspireerde muziek en hopeloze teksten. Dus, cheers op de toekomst van de mensheid!

Bron: NU.NL – Rapper Nelly en r&b-zangeres Ashanti verloofd en in verwachting van eerste kind