Skip to main content

Wat een shocker, Geri Horner doorbreekt eindelijk haar socialemediastilte. Na beschuldigingen aan het adres van haar man moet ze natuurlijk wel even haar zegje doen. En wat doet ze dat volwassen zeg, je zou bijna vergeten dat ze ooit Ginger Spice was. Maar goed, laten we eerlijk zijn, als je man beschuldigd wordt van belastingontduiking en fraude, kun je als BN’er natuurlijk niet zomaar je mond houden.

Ik snap best dat Geri Horner zich verdedigt, want zeg nou zelf, wie wil er nou met een crimineel geassocieerd worden? Behalve misschien andere criminelen. Maar goed, ik dwaal af. Het feit dat haar man betrokken is bij deze duistere praktijken, is eigenlijk best wel grappig. Ik bedoel, belasting ontduiken? Alsof die Spice Girls royalties niet genoeg opleveren.

Maar laten we niet vergeten dat dit allemaal nog beschuldigingen zijn. Misschien heeft Geri’s man wel gewoon een heel creatief boekhoudkundig brein en heeft hij per ongeluk wat foutjes gemaakt. Ja, en ik ben de paus. Hoe dan ook, laten we hopen dat de waarheid snel boven tafel komt, want het zou toch wel heel zuur zijn als een van onze geliefde Spice Girls betrokken blijkt te zijn bij criminele praktijken. Of toch niet?

Bron: NU.NL – Geri Horner doorbreekt socialemediastilte na beschuldigingen aan adres van man