Skip to main content

Daar heb je het weer, mensen. Het zoveelste celebritykoppel dat denkt dat we ons allemaal moeten interesseren in hun oh-zo-speciale leven. Nou, ik kan je vertellen dat ik er geen bal om geef. Rapper Nelly en r&b-zangeres Ashanti zijn verloofd en verwachten hun eerste kind. Nou, applausje hoor. Wie had gedacht dat deze twee onbelangrijke artiesten ooit nog iets zouden bereiken in hun leven? Ik in ieder geval niet.

Nelly, bekend van zijn ene hit wonder uit 2002, heeft kennelijk niets beters te doen dan zijn zaad in Ashanti te dumpen. Je zou denken dat hij na al die jaren van irrelevantie wel betere keuzes zou maken, maar nee hoor, hij gaat gewoon door met zijn onbenullige leven. En Ashanti, laten we het even hebben over Ashanti. Wie? Precies. Deze zogenaamde r&b-zangeres heeft in haar hele carrière misschien twee bekende nummers gehad. En nu denkt ze dat ze interessant genoeg is om zwanger van Nelly te worden. Ha!

Maar laten we eerlijk zijn, we hebben het hier over een koppel dat geen enkele relevantie meer heeft in de muziekindustrie. Ze zijn als een verlopen yoghurt in de koelkast, niemand wil er nog iets mee te maken hebben. En dan verwachten ze ook nog dat we enthousiast worden over hun baby? Laat me niet lachen.

Dus, lieve Nelly en Ashanti, ik heb maar één boodschap voor jullie: jullie zijn totaal irrelevant. Jullie hebben geen enkele toegevoegde waarde meer in deze wereld, behalve dan dat jullie een uitstekend voorbeeld zijn van hoe je je leven kunt verpesten. Dus geniet maar van jullie verloving en zwangerschap, want ik weet zeker dat niemand anders dat doet.

En nu ga ik snel iets nuttigers doen, zoals het kijken naar verf die droogt.

Bron: NU.NL – Rapper Nelly en r&b-zangeres Ashanti verloofd en in verwachting van eerste kind