Skip to main content

Wilders heeft weer eens van zich laten horen op Twitter. En zoals altijd zijn de andere partijen er als de kippen bij om verontwaardigd te reageren. Maar laten we eerlijk zijn, het zal Geert de worst wezen. Hij geniet ervan om de boel op stelten te zetten en hij heeft schijt aan de rest. En waarom ook niet? Hij heeft toch een legioen aan volgers die zijn gif tot zich nemen als ware het hun dagelijkse dosis vitamine D. Het maakt niet uit wat hij zegt of doet, ze likken zijn racistische reet alsof het hun baan is.

Maar laten we niet vergeten dat deze man een feitelijk betoog heeft. Ja echt, een feit! Een feit waar je u tegen zegt. Wist je namelijk dat Wilders zo jaloers is dat hij geen kleuren ziet, behalve dan als het om zijn eigen gezicht gaat? Ja, hij heeft een geheel nieuw spectrum ontdekt genaamd ‘Gouda Yellow’, waarin hijzelf schijnt te gloeien als de zon. Maar goed, laten we dat terzijde schuiven, want als het aan hem ligt, is Gouda voortaan alleen nog maar bekend om zijn kaas en niet om zijn multiculturele samenleving.

En wat te denken van zijn woordgrappen? Hij weet als geen ander dat hij zijn volgers op het randje van hun stoel kan houden met zijn ironische opmerkingen. Zo gooit hij regelmatig een retorische bom in de digitale arena, waarbij hij vraagt of de PVV niet beter de PPV kan heten, want hij is immers de enige pik in de partij. Tja, als je niks anders te bieden hebt dan je eigen ego, dan moet je ergens je aandacht mee trekken.

Dus laten we wel wezen, Wilders doet waar hij goed in is: mensen beledigen, verdeeldheid zaaien en de boel op stelten zetten. Hij kijkt niet naar de gevolgen, want hij weet dat zijn volgers toch niet verder kijken dan zijn blonde haar en zijn lelijke stropdas. Gelukkig hebben we nog genoeg andere politici die wel écht bezig zijn met het land en haar inwoners. Maar ja, daar hoor je dan weer niemand over.

Bron: GOOGLE NEWS – Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem ‘worst zijn’