Skip to main content

Rapper Nelly en r&b-zangeres Ashanti zijn verloofd én in verwachting van hun eerste kind. Ja, je leest het goed. De wereld kan zich klaarmaken voor een combinatie van crappy rap en gelikte r&b, allemaal verpakt in de vorm van een kind. Als je dacht dat het niveau van de muziekindustrie niet dieper kon zinken, dan heb je het mis. Dit is het dieptepunt waarop we hebben gewacht.

Nelly, de meester van de onverstaanbare rapteksten, gaat zich voortplanten. Laat dat even op je inwerken. En Ashanti, het brein achter de grootste hit die niemand meer kan herinneren, doet ook gezellig mee. Is er niet ergens een wet die dit soort mensen verbiedt om zich voort te planten? Misschien een initiatiefvoorstel voor een sterilisatieprogramma voor dit soort muzikale misfits?

Het feit dat deze twee über-sterren denken dat de wereld zit te wachten op hun liefdesbaby, is op zichzelf al een lachwekkend concept. Alsof de wereld niet genoeg onbekend talent heeft om te ontdekken en te bewonderen. Maar nee, in plaats daarvan worden we opgescheept met een kind dat waarschijnlijk al vóór de geboorte een platencontract aangeboden krijgt.

Maar laten we eerlijk zijn, dit kind is gedoemd om te falen. De enige muzikale carrière die het kan hebben, is het verdoezelen van de uitwassen van zijn ouders. Misschien kan het als tiener een rap maken over hoe het was om op te groeien met twee vreselijke artiesten als ouders. Maar laten we hopen dat het kind genoeg verstand heeft om een andere weg in te slaan.

Dus laten we de champagneflessen maar vast opbergen en ons voorbereiden op de komst van deze muzikale catastrofe. Wie weet, misschien wordt het kind een onontdekt talent en slaagt het erin om een onvergetelijke carrière op te bouwen. En anders kunnen we altijd nog hopen op een spontane zelfontbranding tijdens een concert.

Bron: NU.NL – Rapper Nelly en r&b-zangeres Ashanti verloofd en in verwachting van eerste kind