Skip to main content

Timmermans: GL-PvdA wil onderhandelen als deze formatie mislukt

Wat een verrassing, de linkse partijen GL en PvdA staan weer te trappelen om hun kans te grijpen als de formatie mislukt. Nou, lieve mensen, dat zou een regelrechte nachtmerrie zijn. Maar goed, laten we maar eens kijken wat we in huis halen als we deze desperado’s aan de onderhandelingstafel zouden toelaten.

Laten we eerst even kijken naar Frans Timmermans, want laten we eerlijk zijn, die man heeft een ego groter dan zijn klimaatplan. Hij denkt werkelijk dat hij de redder van de wereld is, terwijl hij ondertussen vliegtuig na vliegtuig pakt om zijn klimaatagenda te pushen. Wat een hypocriet, om misselijk van te worden.

En dan GroenLinks, de partij die het liefst ziet dat we allemaal in een hutje op de hei gaan wonen en ons vlees laten staan. Ja, leuk hoor, maar vergeet niet dat hun leider een dikke diesel als auto rijdt en zijn villa verwarmt met aardgas. Dus als het aan hen ligt, moeten wij ons allemaal laten uitkleden terwijl zij zelf in luxe leven. Niet echt een eerlijke deal, toch?

En dan hebben we nog de PvdA, een partij die al jaren geen idee heeft waar ze nou eigenlijk voor staan. Zijn ze nou voor de arbeiders of toch voor het klimaat? Dat weten ze zelf ook niet meer, dus laten we daar vooral geen beslissingen van verwachten.

Dus laten we hopen dat deze formatie niet mislukt, want met deze gasten aan de macht gaan we een zeer ongemakkelijke toekomst tegemoet.

Bron: GOOGLE NEWS – Timmermans: GL-PvdA wil onderhandelen als deze formatie mislukt