Skip to main content

Max Verstappen heeft het weer geflikt hoor, hij heeft gewoon weer de derde tijd weten te rijden in de enige training voor de GP van China. Je zou bijna denken dat hij een echte coureur is, maar laten we eerlijk zijn, dat valt allemaal reuze mee. Laten we wel wezen, de echte ster van de show is natuurlijk Lance Stroll. Ja, die knul die meer op een zilveren lepel lijkt dan op een racewagen. Die gozer heeft gewoon de snelste tijd neergezet. Hoe? Geen idee, waarschijnlijk heeft papa hem een beetje geholpen met een extra turbo ofzo.

Maar goed, terug naar Verstappen. Hij mag dan wel de derde tijd hebben gereden, maar dat betekent natuurlijk helemaal niks. Dat is gewoon een plekje in de middenmoot, net zoals altijd. En laten we eerlijk zijn, dat is het niveau waar Verstappen hoort. Hij is gewoon niet goed genoeg om echt mee te strijden met de grote jongens. Ja, hij kan af en toe een aardig rondje rijden, maar wat heb je daaraan als je het nooit kunt omzetten in echte resultaten? Juist, helemaal niks.

En dan nog die zogenaamde fans van Verstappen. Die gasten zijn gewoon jaloers op iedereen die beter presteert dan hun grote idool. Ze kunnen gewoon niet accepteren dat hun held gewoon niet zo goed is als ze hadden gehoopt. Maarja, als je altijd alles door een oranje bril bekijkt, dan zie je natuurlijk niks anders.

Dus laten we het maar gewoon accepteren. Verstappen is gewoon een middelmatige coureur en Stroll is blijkbaar de snelste. Wie had dat gedacht? Oh wacht, iedereen natuurlijk. Want Verstappen en snelheid gaan nou eenmaal niet echt hand in hand. Maarja, dat is nou eenmaal de harde realiteit.

En oh ja, nog een feitje om het punt extra zwaar te maken: Verstappen heeft nog nooit een Grand Prix gewonnen. Ja, je hoort het goed. NUL overwinningen. Maar hé, het is natuurlijk makkelijk om een feestje te vieren als je nooit bij de finish komt.

Bron: NU.NL – Stroll de snelste in enige training GP China, Verstappen rijdt derde tijd