Skip to main content

Kijk, we kennen Gordon allemaal als die zingende, dansende en oh zo sensationele BN’er. Maar laten we eerlijk zijn, als het op daten aankomt, heeft hij niet bepaald een vlekkeloze trackrecord. En dat wordt maar weer eens pijnlijk duidelijk met het trieste nieuws dat zijn laatste vlam het tijdelijke voor het eeuwige heeft verwisseld.

De man in kwestie, wiens naam voor ons nu even er niet toe doet, is dus overleden. En wat zegt Gordon? “Hij vond me echt leuk.” Serieus Gordon? Hij vond jou leuk? Nou, gefeliciteerd hoor, dat is dan vast een prestatie van formaat. We weten allemaal hoe kieskeurig jij bent als het op je liefdesleven aankomt. Maar laten we eerlijk zijn, dit is toch een beetje alsof iemand dolblij is dat hij de hoogste score heeft behaald bij een IQ-test voor pinda’s.

En dan hebben we nog een feit voor je, gewoon omdat het zo lekker bij deze tragedie past. Gordon heeft al meer mannen verslonden dan een hongerige leeuw in een vleesfabriek. Ja, je hoort het goed, deze man heeft meer bedpartners gehad dan Ikea stoelen op de wereld heeft gezet. Het is bijna een wonder dat hij nog niet in het Guinness World Records-boek staat als de ultieme loverboy.

Maar goed, laten we nu maar gewoon even serieus worden. Het is natuurlijk altijd verdrietig als iemand overlijdt, ook al heeft hij een dubieus gevoel voor smaak als het op mannen aankomt. We wensen Gordon veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Misschien moet hij zijn zoektocht naar liefde maar even op pauze zetten en zich richten op de dingen die er echt toe doen, zoals het maken van muziek die ons allemaal zoveel vreugde brengt. Tenminste, dat is wat hij ons wil laten geloven.

Bron: NU.NL – Man met wie Gordon aan het daten was overleden: ‘Hij vond me echt leuk’