Skip to main content

Gevangenisstraf voor vrouw die Harry Styles achtduizend brieven stuurde

Wat krijg je als je een flinke dosis stalker-gedrag mengt met een vleugje obsessie en een snufje waanzin? Juist, een vrouw die maar liefst achtduizend brieven naar Harry Styles heeft gestuurd. Het is al erg genoeg om een idool te hebben waar je fan van bent, maar om vervolgens te transformeren in een kruising tussen een groupie en een psycho stalker is gewoonweg ziek. Het lijkt erop dat deze vrouw het concept van ‘liefde op afstand’ wel heel erg letterlijk heeft genomen. Misschien kan ze een carrière als postbode overwegen, want blijkbaar is ze behoorlijk efficiënt in het versturen van brieven.

Ik bedoel, wie stuurt er nu achtduizend brieven naar een persoon die ze nog nooit heeft ontmoet? Het is alsof je dag in dag uit naar een leeg postvak stuurt, hopend dat je ooit een reactie krijgt. Misschien moet deze vrouw wat meer tijd en aandacht aan haar eigen leven besteden in plaats van haar tijd te verspillen aan een popidool. Het is gewoonweg zielig en ongezond.

Het enige goede wat hieruit voortkomt is dat de postbode in ieder geval werk heeft, toch? Maar laten we eerlijk zijn, die arme Harry Styles verdient beter dan dit. Wat zou zijn favoriete songtekst nu zijn? “Please, please, please, let me get what I want, this time”? Nou, ik denk dat hij in dit geval liever heeft dat deze vrouw het bij één brief had gelaten.

Bron: NU.NL – Gevangenisstraf voor vrouw die Harry Styles achtduizend brieven stuurde