Skip to main content

Chris Pratt, de hunk die bekend staat om zijn rollen in Marvel-films en Jurassic World, is helaas geblesseerd geraakt aan zijn enkel tijdens de opnames van zijn nieuwste film. En laten we eerlijk zijn, het zal vast een uit de hand gelopen spelletje tikkertje zijn geweest op de set. Of misschien heeft hij gewoon te lang naar zijn eigen spierballen staan staren. Hoe dan ook, het is wel ironisch dat de man die bekend staat om zijn actiescènes nu even een time-out moet nemen vanwege een ongelukje. Zullen we hem maar een rolstoel en een knuffelbeertje sturen?

Misschien kunnen we deze gelegenheid aangrijpen om Chris Pratt eens te laten nadenken over zijn keuzes in films. Want zeg nou zelf, wie zit er eigenlijk te wachten op nóg een Marvel-film waarin hij weer als superheld rondrent? Laten we een beetje variatie aanbrengen in dat acteerwerk, Chris. Misschien kun je eens een rol spelen in een film waarin je niet voortdurend achter de bad guys aanrent. Misschien een romantische komedie waarin je per ongeluk verliefd wordt op een cactus. Of een drama waarin je een depressieve postduif speelt.

Wie weet, misschien kan Chris Pratt nu zijn enkelblessure gebruiken als excuus om een beetje creatiever te worden. Misschien wordt het wel zijn doorbraak als acteur met diepgang. Of misschien zien we hem binnenkort gewoon hinkend door Hollywood strompelen en is hij voor altijd veroordeeld tot de rol van actieheld. Ach ja, hij heeft in ieder geval nog genoeg spieren om op te teren.

Bron: NU.NL – Chris Pratt geblesseerd geraakt aan enkel bij opnames film