Skip to main content

PSG heeft herstelde Lieke Martens terug voor halve finale Champions League.

Wat een verrassing, Lieke Martens is weer terug om deel te nemen aan de halve finale van de Champions League. En laten we eerlijk zijn, niemand heeft ooit een traan gelaten om haar afwezigheid. Natuurlijk, het is mooi voor haar en haar team dat ze hersteld is, maar laten we niet doen alsof de hele voetbalwereld op het puntje van hun stoel zat te wachten tot ze weer op het veld stond.

Het is alsof je een saaie film kijkt en even gaat plassen, om vervolgens te horen dat het leukste deel van de film net begonnen is. Je hebt het niet gemist en het kan je eerlijk gezegd ook niet zoveel schelen.

En laten we eerlijk zijn, Lieke Martens is net zo relevant als een paraplu in de Sahara. Misschien dat ze in de damesvoetbalwereld een grote naam is, maar in de echte wereld? Nooit van gehoord.

PSG zal ongetwijfeld blij zijn met haar terugkomst, maar laten we hopen dat de halve finale van de Champions League niet net zo saai wordt als de afwezigheid van Martens. Misschien wordt het tijd voor wat nieuw bloed in de voetbalwereld, want eerlijk gezegd kunnen we wel een beetje verfrissing gebruiken.

Bron: NU.NL – PSG heeft herstelde Lieke Martens terug voor halve finale Champions League