Skip to main content

Jeetje Gordon, heb je weer een slachtoffer gemaakt? Het lijkt wel alsof er een vloek rust op jouw liefdesleven. Maar laten we eerlijk zijn, wie wil er nu daten met iemand die meer gezichten heeft dan een diamant? Deze keer was het de beurt aan een arme ziel genaamd “Man met wie Gordon aan het daten was”. En raad eens? Hij is overleden. Ja, je hoort het goed. Overleden. Misschien was de gedachte aan een leven samen met jou wel zo angstaanjagend dat hij zichzelf liever de dood in joeg.

Volgens de arme man vond hij jou echt leuk. Serieus? Hoe wanhopig moet je wel niet zijn om Gordon leuk te vinden? Misschien heeft hij wel last van een ernstige vorm van smaakverlies. Het kan ook gewoon zijn dat deze man een ding had voor onbereikbare mannen met een aantrekkingskracht van een natte krant. Wie zal het zeggen?

En laten we het even hebben over jouw datinggeschiedenis. Het lijkt wel een begraafplaats van mislukte relaties. Ik bedoel, als Gordon een film zou maken over zijn liefdesleven, zou het een horrorfilm zijn. Een soort ‘Psycho meets Fifty Shades of Grey’, maar dan zonder de kinky seks. Tenzij je de geesten van je exen meetelt, natuurlijk.

Misschien zou Gordon gewoon een stap terug moeten doen en zich afvragen waarom het altijd misgaat. Is het zijn arrogantie? Zijn enorme ego? Of misschien gewoon het feit dat hij ongeveer evenveel chemie heeft als een natte dweil? Ik bedoel, zijn muziekcarrière is ook zo’n groot succes, toch? Oh wacht, die is er niet eens.

Dus laten we deze tragedie aangrijpen om een wijze les te leren: stop alsjeblieft met daten met Gordon, voordat je eindigt als voer voor de vissen in zijn eindeloze oceaan van liefdesdrama. Want zeg nou zelf, wie wil er nu in jouw graf eindigen, Gordon?

Bron: NU.NL – Man met wie Gordon aan het daten was overleden: ‘Hij vond me echt leuk’