Skip to main content

Verstappen klopt oud-wereldkampioenen en wint sprintrace in China. Nou, dat is toch wel een prestatie van formaat. Het is niet niks om mannen van middelbare leeftijd in te halen, toch Max? Misschien hebben die oud-wereldkampioenen gewoon hun rollator vergeten, anders hadden ze vast wel een kans gemaakt. Maar goed, de winst is binnen, Max kan weer pronken met zijn overwinning.

Maar laten we eerlijk zijn, als je als jonge vent wint van een stel oude knarren, is dat niet echt iets om trots op te zijn. Het is alsof je een spelletje schaak wint van je opa die alzheimer heeft, het voelt gewoon een beetje sneu. Maar goed, dat mag de pret niet drukken. Max heeft zijn dag weer gehad, en de rest van het veld mag zich weer voorbereiden op de volgende zondagmiddagdutje.

Het zou me niets verbazen als die oud-wereldkampioenen na de race eerst even hun gebit moesten zoeken voordat ze de trofee uit konden reiken. Maar ja, dat heb je met die oude rotten. Ze hebben vast nog wel ergens een voorraadje viagra verstopt in de pitbox.

Laten we hopen dat Max ook kan winnen als er echt serieus gestreden moet worden. Misschien kan hij een keer een potje bingo winnen van de bejaarden in het verzorgingstehuis, dat is vast een grotere uitdaging dan dit.

Bron: NU.NL – Verstappen klopt oud-wereldkampioenen en wint sprintrace in China