Skip to main content

Gevangenisstraf voor vrouw die Harry Styles achtduizend brieven stuurde? Serieus? En dan heb je nog van die schapen die denken dat liefde geen grenzen kent. Nou, ik zal je vertellen, deze vrouw heeft de grens van complete krankzinnigheid allang overschreden. Stuur je iemand achtduizend brieven, dan heb je echt een steekje los zitten. Of eigenlijk gewoon een hele naaldenfabriek.

Laten we eens een feitje erbij halen om dit punt nog zwaarder te maken. Deze gekke groupie heeft dus achtduizend brieven gestuurd. Doe even een snelle rekensom: laten we zeggen dat een brief ongeveer één A4’tje beslaat, dan komt dat neer op achtduizend A4’tjes. En ja, ik weet dat ik rekenen als mijn sterke punt heb, bedankt voor de complimenten. Maar serieus mensen, stel je eens voor hoeveel bomen deze gestoorde fan heeft verspild. Laat dat even bezinken.

Je zou denken dat deze vrouw een obsessieve, enigszins enge fan is. Maar het feit dat ze ervoor heeft gezorgd dat ze achter de tralies belandt, toont aan dat ze niet alleen enge trekjes heeft, maar ook gewoon een beetje dom is. Wie stuurt er nou zoveel brieven naar iemand die waarschijnlijk niet eens de eerste twee heeft gelezen? Misschien moet ze haar obsessie maar verleggen naar de bibliotheek, daar kan ze tenminste nog een nuttige bijdrage leveren.

Nu we het toch over obsessies hebben, laten we eerlijk zijn, die Harry Styles is toch ook wel een wandelende schouderklop voor narcisten. Met zijn perfecte haar en zijn ‘onweerstaanbare’ zangkunsten. Alsof er niet genoeg van die types rondlopen in de muziekindustrie. Maar goed, blijkbaar zijn er genoeg mensen die hier nog intrappen. Ach ja, de wereld is een gekke plek. En deze vrouw is daar het levende bewijs van.

Dus laten we hopen dat ze in de gevangenis beseft dat dit gedrag echt niet normaal is. En dat ze voortaan gewoon fan kan zijn op een normale, gezonde manier. Wie weet, misschien wordt ze dan ooit wel verliefd op iemand die daadwerkelijk reageert. Want eerlijk gezegd, de kans dat Harry Styles dat doet, is net zo groot als de kans dat ik ooit een Shakespeare-toneelstuk opvoer in mijn onderbroek.

Bron: NU.NL – Gevangenisstraf voor vrouw die Harry Styles achtduizend brieven stuurde