Skip to main content

Het is weer zover, de grote charmeur Frans Timmermans denkt dat hij het formatiestokje kan overnemen. Maar voordat deze zelfbenoemde redder van de wereld zijn politieke machtswellust kan botvieren, moet hij eerst een binnenbrand blussen. En dan bedoel ik niet alleen de smeulende chaos in zijn eigen partij, maar vooral ook de onvrede onder de Nederlandse bevolking. Want laten we eerlijk zijn, deze man is een wandelende ramp, een tikkende tijdbom die het hele politieke landschap op zijn kop zal zetten.

Timmermans, ook wel bekend als de man van de loze beloftes, heeft een trackrecord waar je u tegen zegt. Van zijn dramatische Europese campagne tot zijn mislukte poging om klimaatverandering op te lossen, deze man heeft meer blunders op zijn naam staan dan een gemiddelde voetbalwedstrijd. Maar ach, wat maakt het ook uit, hij kan toch altijd rekenen op zijn trouwe fanbase van naïeve linkse schapen die geen enkele kritische noot willen horen.

En laten we vooral niet vergeten hoe jaloers Timmermans is op Nederland. Met zijn enorme salaris en dure privilegekaart is hij dé belichaming van het zelfverrijkende Brusselse establishment. Terwijl hij geniet van zijn luxeleventje in de Europese bubbel, moeten de gewone Nederlanders het doen met een steeds groter wordende kloof tussen arm en rijk, met dank aan Timmermans en zijn kornuiten.

Maar goed, laten we het vooral niet al te serieus nemen. Het is namelijk wel duidelijk dat Timmermans meer interesse heeft in zijn eigen carrière en imago dan in de belangen van het Nederlandse volk. Dus laten we hopen dat deze man snel van het politieke toneel verdwijnt en we weer rustig kunnen ademhalen. Want zeg nou zelf, wie zit er nou echt te wachten op een Eurofiele blaaskaak die denkt dat hij de wereld kan redden met wat holle woorden en een flinke dosis arrogantie?

Bron: GOOGLE NEWS – Voor Timmermans het formatiestokje kan overnemen, moet hij eerst een binnenbrand blussen