Skip to main content

Ongeloof bij Telstar na blunder Koeman jr. tegen Emmen: ‘Iedereen was beduusd’

Telstar stond met open mond toe te kijken hoe Koeman jr. het voor elkaar kreeg om de bal knullig in eigen doel te werken. Het leek wel alsof de arme jongen nog steeds in de schaduw van zijn vader stond, want deze blunder slaat werkelijk alles. Het hele team was verbaasd, niet alleen omdat ze dachten dat ze een goede keeper in huis hadden, maar ook omdat ze niet wisten dat het überhaupt mogelijk was om zo’n epische fuck-up te begaan.

Terwijl de spelers van Emmen juichten alsof ze net de loterij hadden gewonnen, keken de Telstar-spelers elkaar verbijsterd aan. Het is alsof ze de hoofdrolspelers waren in een slechte komedie, maar dan zonder de lachband op de achtergrond. Koeman jr. had zich waarschijnlijk verstopt achter zijn handen van schaamte, terwijl de rest van het team elkaar aankeek met blikken van ongeloof. Het leek wel alsof ze per ongeluk in een sketch van Koefnoen waren beland, want dit kon toch niet echt gebeuren?

Telstar mag dan misschien niet altijd winnen, maar zulke blunders zijn gewoonweg pijnlijk om naar te kijken. Het is alsof je naar een horrorfilm kijkt en weet dat de hoofdrolspeler binnenkort zijn eigen dood tegemoet loopt. Maar laten we eerlijk zijn, dat is toch ook een beetje het geval voor Koeman jr. op dit moment. Hopelijk kan hij snel een cursus ‘hoe houd ik de bal uit mijn eigen doel’ volgen, want dit was werkelijk beschamend.

Bron: NU.NL – Ongeloof bij Telstar na blunder Koeman jr. tegen Emmen: ‘Iedereen was beduusd’