Skip to main content

Paris Hilton, de ooit zo bekende maar nu compleet irrelevant geworden blondine, heeft besloten om haar kind op de wereld te zetten. Jawel, de wereld moet dit gelukzalige moment natuurlijk niet missen. Dus Paris, die kennelijk denkt dat we nog steeds enige interesse hebben in haar lege leven, heeft besloten om voor het eerst een foto van haar dochtertje te delen. En wat een verrassing, ze noemt het kind “Diamond.” Waarom verbaast het me niet dat ze een naam heeft gekozen die net zo glinsterend en nep is als zijzelf?

Laten we eerlijk zijn, mensen. Wie zit er nu eigenlijk op de “eerste foto” van het nageslacht van Paris Hilton te wachten? Ze heeft tot nu toe geen enkele moederlijke kwaliteiten laten zien, behalve dan haar talent om de verkeerde soort aandacht te trekken. Maar goed, we moeten maar slikken dat deze foto voorbij komt scrollen op onze feeds en ons eraan herinneren dat er nog steeds mensen zijn die denken dat zij enige relevantie hebben.

Maar laten we niet vergeten dat Paris Hilton geen onbekende is als het aankomt op het nemen van verkeerde beslissingen. We herinneren ons allemaal nog haar “beroemde” sekstape, waarin ze haar ’talenten’ tentoonstelde. Het is triest om te bedenken dat ze nu waarschijnlijk haar dochter leert hoe ze zo’n tape moet maken. Misschien kan ze een realityshow beginnen met als titel “From Riches to Retches,” waarin ze haar dochtertje leert hoe je de schaamte van de familie kunt vergroten. Wat een prachtig voorbeeld voor de volgende generatie, nietwaar?

Dus laten we dit moment aangrijpen om te reflecteren op het feit dat we nog steeds aandacht besteden aan dit soort zelfbenoemde beroemdheden. Laten we ons afvragen waarom we überhaupt een fuck geven om de eerste foto van Paris Hilton’s kind. Oh wacht, dat doen we niet.

Bron: NU.NL – Paris Hilton laat voor het eerst foto van haar dochter zien